Schoenreparatie en onderhoud

Sleutel- en schoenmakerij "De Leest"

Uw specialist in schoenen voor Emmeloord en omstreken.

Schoenen

Met de juiste apparatuur en vakmanschap kan nagenoeg elk schoen weer in perfecte staat worden terug gebracht. Zo kunt u uw schoen zonder problemen langer gebruiken, maar ook problemen met het loopcomfort kunnen we verbeteren. Zitten schoenen te krap of heeft u verschillende maten voeten dan passen we de schoen aan zodat deze ideaal zitten.

Schoenreparatie

Een schoen die stuk gaat, dat hebben we allemaal. Of nu de hond erin is geslaagd deze te gebruiken als avond maal of deze versleten is na jaren gebruik, bijna elke schoen is weer terug te brengen in haar mooie originele staat. Uw schoen gaat zonder problemen weer jaren mee.

Algemene schoenreparaties zoals het herstellen van zolen, hakken of het vervangen van complete onderwerken. Reparatie aan de hiel voeringen, scheuren in leer of uitgescheurde veter ringen, voor alles kunt u bij ons terecht.

Schoenverhoging en verlaging

De schoenverhoging is vaak een ingrijp van orthopedische aard waarbij de zool en of hak lichtelijk verhoogt of verlaagt wordt. Een lengte verschil in de benen kan ontstaan bij geboorte maar ook door enkele operaties zoals de heup operatie. Door het kleine verschil loop je niet prettig op je schoenen met pijn als gevolg. Met een verhoging of verlaging kunt u weer dagelijks prettig op uw schoenen lopen en verhelpt u verder lichamelijke klachten.

Schoenonderhoud

Het onderhouden van schoenen verlengt de levensduur van uw schoen aanzienlijk. Benieuwd hoe uw schoen langer mee gaat, kom eens langs met uw schoen en we geven u persoonlijk advies op maat.

Verbreding of versmalling van de laars

Ook bij laarzen is het wel zo prettig om een goed loopcomfort te hebben, een veel voorkomende kwaal is de schacht, het bovenste stuk van de laars die te smal of juist te ruim zit. Deze kunnen we specifiek voor u op maat maken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 12:30
13:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Lange Nering 87
8302 EZ
Emmeloord

0527 618 270
info@deleest-emmeloord.nl